Car wash trucks

Op zoek naar een truckwash om jouw vrachtwagen sprankelt schoon te krijgen? Kom dan langs bij onze gloednieuwe Truckwash Westland. Je kunt ons eenvoudig vinden naast de A20. Verzekerd zijn van een plek? Reserveer van tevoren een plek voor jouw truck! Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd contact opnemen.  

Waarom jouw truck wassen in onze wasstraat? 

Onze Car wash trucks zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur en hoogwaardige reinigingsproducten om je vrachtwagen grondig te reinigen. Van het verwijderen van vuil en vlekken tot het polijsten van de lak, je vrachtwagen zal er weer als nieuw uitzien. Binnen een korte tijd zie je het verbluffende resultaat. Je truck is dan weer brandschoon, glanst als nooit tevoren en ruikt lekker fris. 

De voordelen van een car wash trucks 

Een schone vrachtwagen is een veilige vrachtwagen. Verwijdering van vuil, modder en aangekoekte resten verbetert het zicht en vermindert het risico op ongelukken. Ook als je regelmatig langs onze  truckwash komt kan het de levensduur van het voertuig verlengen en vermindert het onderhoudskosten. Dit komt omdat corrosieve stoffen zoals zout, chemicaliën en vuil verwijderd worden.  

Bij onze car wash trucks denken we aan duurzaamheid 

Bij onze truckwash gebruiken we milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een duurzame omgeving. De reinigingsmiddelen die we gebruiken zijn minder schadelijk voor waterwegen en ecosystemen.  

Was nu jouw truck bij Truckwash Westland 

Waar wacht je nog op? Reserveer nu een plek bij onze Truckwash Westland en laat jouw vrachtwagen weer helemaal stralen. Het is essentieel voor vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven om regelmatig gebruik te maken van onze professionele truckwash om de bovenstaande voordelen te realiseren. Naast vrachtwagens kan je ook voor trekkers, motorwagens en campers langskomen om ze te laten glimmen! Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen.  

Scroll naar boven