Vrachtwagen wassen op locatie

Ziet jouw vrachtwagen er vies en onverzorgd uit? Binnen een paar minuten is dit bij ons opgelost. Laat jouw vrachtwagen wassen op onze locatie. Onze truckwash Westland ligt naast de A20 waardoor je gemakkelijk even langskomt. Onze medewerkers verwelkomen je graag en starten direct met het reinigen van je vrachtwagen. Wil je graag meer weten over een vrachtwagen wassen op locatie? Neem gerust contact met ons op. 

Waarom jouw vrachtwagen laten wassen op locatie? 

Ben jij als drukbezette transportondernemer op zoek naar een handige manier om de vloot vrachtwagens in topconditie te houden? Door met regelmaat de vrachtwagens te wassen behouden ze de uitstraling en zien ze er verzorgd uit. Bij onze Truckwash Westland is het wassen van vrachtwagens een fluitje van een cent. Wij zijn in het bezit van een dubbele wasstraat waardoor we meerdere vrachtwagens tegelijk kunnen reinigen. Wacht onder het genot van een kopje koffie totdat jouw vrachtwagen klaar is. Wil je zekerheid hebben dat we jouw vrachtwagen op tijd kunnen reinigen? Reserveer online jouw wasbeurt!  

De specialiteiten van Truckwash Westland 

Bij ons kunt u terecht voor meer dan alleen vrachtwagens wassen. Wij voeren ook een HACCP-reiniging uit speciaal voor trailers. Zo zorgen we ervoor dat je volgens alle gestelde HACCP-normen de goederen kunt vervoeren. Na het uitvoeren van een HACCP-reiniging ontvang je een certificaat waarop je kan aantonen dat jouw trailer voldoet aan alle normen. Naast HACCP reinigen we ook de vrachtwagen met osmosewater. Dit doen we op het einde van de wasbeurt. Het zorgt ervoor dat de vrachtwagen vlekkeloos uit de wasstraat komt.  

Wat maakt osmosewater speciaal? 

Osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water of puur water genoemd, is water dat door een speciaal filtratieproces is gezuiverd om alle opgeloste mineralen, zouten en verontreinigingen te verwijderen. Hierdoor worden er geen kalk- of watervlekken achtergelaten. Ben je enthousiast geworden over onze diensten? Kom dan snel langs!  

Scroll naar boven