Wasstraat vrachtwagens

Ben jij op zoek naar een wasstraat voor vrachtwagens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Truckwash Westland heeft een dubbele wasstraat waardoor we snel en gemakkelijk jouw vrachtwagens kunnen wassen. Ook zorgen we voor een vlekkeloos resultaat door osmosewater te gebruiken na de reiniging. Wil je graag langskomen? Je kan ons vinden op het bedrijventerrein Honderdland naast de A20. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen.  

De diensten van Truckwash Westland 

Bij Truckwash Westland hebben we verschillende diensten die we aanbieden als het gaat om vrachtwagens wassen. Zo wassen we bijna elk type voertuig. Wil je gaan voor onze gespecialiseerde HACCP-reiniging? Dan ontvang je na de reiniging een certificaat dat jouw trailer voldoet aan de gestelde HACCP-normen. Je bent er dan van verzekerd dat je jouw goederen met hygiëne vervoerd. Wil je direct een afspraak maken? Reserveer online een plek voor jouw vrachtwagen.  

Kies voor een professionele wasstraat voor vrachtwagens 

Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Onder het genot van een kopje koffie maken wij jouw vrachtwagen weer helemaal glimmend. Zo val je gelijk weer op als je de weg op gaat. Door de vrachtwagen met regelmaat te wassen, draagt het bij aan het behoud van de lak en het exterieur van vrachtwagens. Dit verlengt daardoor de levensduur van het voertuig en behoudt het ook de esthetische uitstraling. Bij Truckwash Westland zetten we kwaliteit voorop en daarom maken we gebruik van gloednieuwe machines.  

De voordelen van een wasstraat voor vrachtwagens 

Door je vrachtwagen door een wasstraat te rijden bespaar je veel tijd en ben je verzekerd van professioneel werk. Dit is niet het enige voordeel van een wasstraat. Truckwash Westland is gevestigd naast de A20 waardoor je snel weer de weg op kan. Heb je specifieke vragen over de reiniging van jouw vrachtwagen? Neem contact met ons op en stel ze gerust.  

Scroll naar boven