Osmosewater

Wil je graag dat jouw vrachtwagen vlekkeloos uit de wasstraat komt? Dan ben je bij Truckwash Westland aan het juiste adres. Onze truckwash maakt gebruik van osmosewater voor een optimale reiniging en een glanzend, streeploos resultaat. Wil je graag meer informatie over onze werkzaamheden of wil je meer te weten komen over onze truckwash? Neem vrijblijvend contact op. 

Wat is osmosewater? 

Osmosewater is water dat door middel van omgekeerde osmose is gezuiverd van mineralen en onzuiverheden, waardoor het perfect is voor het wassen en spoelen van voertuigen. Osmosewater is erg zacht en is ook pH-neutraal. Dit betekent dat het de lak van uw vrachtwagen niet beschadigd. Normaal kraanwater kan soms vrij hard zijn en bestaat er een mogelijkheid dat de vrachtwagen beschadigd kan raken. Om deze redenen zijn wij erg fan van osmosewater! 

De voordelen van osmosewater 

Bij het gebruiken van osmosewater komen er veel voordelen bij kijken. 1 van de voordelen is dat osmosewater vrij is van mineralen zoals calcium en magnesium, die vaak de oorzaak zijn van watervlekken en strepen op auto’s na het wassen. Door het gebruik van osmosewater wordt dit probleem geëlimineerd, waardoor een vlekkeloos en glanzend resultaat wordt bereikt. Ook zorgt het voor een verbeterde reinigingskracht in de truckwash.  

Wij kiezen graag voor een duurzame keuze 

Wist je dat osmosewater erg duurzaam is? Dit komt omdat het vrij is van chemicaliën en andere verontreinigingen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Wij vinden het belangrijk dat onze schoonmaakmiddelen de impact op het milieu minimaliseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de wasbeurt. 

Kom langs bij Truckwash Westland 

Reserveer snel een plek en wees verzekerd was een professionele wasbeurt. Wij zijn erg gemakkelijk te vinden, namelijk naast de A20. Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Voor meer informatie over onze truckwash kan je altijd contact met ons opnemen. Zien we je snel? 

Scroll naar boven