Truckwash Westland

Welkom bij Truckwash Westland. Onze gloednieuwe truckwash die zich naar de A20 bevindt. Je kan bij ons terecht voor verschillende wasbeurten voor verschillende voertuigen. Wij maken graag jouw vrachtwagen grondig schoon zodat je vrachtwagen snel weer de weg op kan. Voor meer informatie over onze diensten kan je vrijblijvend contact opnemen. 

De voordelen van Truckwash Westland 

Een bezoek aan Truckwash Westland biedt een tal aan voordelen. Je hoeft niet langer zelf je vrachtwagen te wassen. In plaats daarvan kun je eenvoudig je vrachtwagen naar onze truckwash brengen en het werk aan ons overlaten. Onze getrainde medewerkers hebben ruime ervaring in het grondig reinigen van vrachtwagens, dus jouw voertuig is bij ons in goede handen. Bovendien hanteren we een duurzame reinigingsmethode, waardoor we een positieve bijdrage leveren aan een schonere omgeving. 

Verzekerd zijn van een plek? 

Bent u van plan langs te komen en heeft u geen tijd om te wachten? Reserveer van tevoren een plek zodat je gelijk aan de beurt bent. Bij het online reserveren kan je aanvinken welk voertuig je hebt en welk wasprogramma je graag wilt hebben. Daarna doen wij de rest. 

Waarom kiezen voor Truckwash Westland? 

Een schone vrachtwagen geeft een professionele indruk aan klanten en partners. Het kan ook bijdragen aan een positief imago van het bedrijf. Bij ons kan je rekenen op echt vakmanschap en zorgen we dat jouw vrachtwagen er op en top uit ziet. Wij bieden verschillende services aan waaronder HACCP-reiniging die voldoet aan de HACCP-normen. Onze truckwash is gemakkelijk te vinden waardoor omrijden niet nodig is. Wil je graag meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.  

Scroll naar boven