Truckwash Nederland

Ben jij op zoek naar een truckwash in Nederland die jouw vrachtwagen grondig kan wassen? Het kan allemaal bij Truckwash Westland. Wij beschikken over een dubbele wasstraat en maken gebruik van osmosewater dat zorgt voor een vlekkeloze reiniging. Op deze manier kunnen we je goed van dienst zijn. Kom jij binnenkort langs met je vrachtwagen? Je kan ons vinden op het bedrijventerrein Honderdland naast de A20. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen.  

Waarom kiezen voor Truckwash Westland? 

Langs de kant van de weg heb je misschien wel vaker een truckwash voorbij zien komen, maar wat maakt Truckwash Westland zo bijzonder? Bij onze truckwash zetten we kwaliteit centraal en om deze reden maken we gebruik de beste en gloednieuwe truckwash machines. Nadat je bij ons bent geweest zal jouw vrachtwagen er weer uit zien als nieuw.  

HACCP-reiniging voor de binnenkant van jouw trailer 

Wil je ook graag dat de binnenkant van de trailer goed schoongemaakt wordt? Je kunt bij ons een HACCP-reiniging uitvoeren. Wij voldoen aan alle strik gestelde HACCP-normen zodat je de goederen in een veilige en hygiënische omgeving kan vervoeren. Als we een HACCP-reiniging hebben uitgevoerd, ontvang je een certificaat waarop je kan aantonen dat je aan alle normen voldoet. Meer informatie over deze reiniging? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. 

De voordelen van een Truckwash Nederland 

Als je jouw vrachtwagen laat wassen bij een Truckwash in Nederland kan je genieten van een aantal voordelen. Bij Truckwash Westland bieden we de beste service en ontvangen we je graag met een kopje koffie. Terwijl jij de koffie opdrinkt, maken we jouw vrachtwagen klaar. Je kan bij ons professionaliteit en vakmanschap verwachten. Wil je niet langer wachten en verzekerd zijn van een plek in onze truckwash? Reserveer nu een plek en hopelijk zien we je snel!  

Scroll naar boven