Truckwash in de buurt

Welkom bij onze spiksplinternieuwe truckwash in Westland! Wij maken graag jouw vrachtwagen brandschoon zodat je vrachtwagen weer glimmend de weg op kan. Onze truckwash heeft een praktische ligging op het bedrijventerrein Honderdland dat naast de A20 in Maasdijk is gevestigd. Ben jij dus op zoek naar een truckwash in de buurt? Kom langs bij Truckwash Westland. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen.  

Wij zorgen dat uw vrachtwagen weer gaat glimmen 

Truckwash Westland biedt gespecialiseerde reinigingsdiensten voor vrachtwagens aan, waardoor je vrachtwagen grondig wordt gereinigd, zowel van binnen als van buiten. Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit voorop staat en maken om die reden gebruik van de beste truckwash machines.  

De voordelen van een truckwash in de buurt 

Het bezoeken van Truckwash Westland brengt veel voordelen met zich mee. Zo hoef je niet zelf meer je vrachtwagen te wassen en kan je hem eenvoudig naar de truckwash brengen en het werk overlaten aan onze truckwash. Onze medewerkers zijn ervaren in het reinigen van vrachtwagens dus jouw vrachtwagen is bij ons in goede handen. Wij maken gebruik van een duurzame reinigingsmethode waardoor we bijdragen aan een schonere omgeving. 

Gelijk jouw vrachtwagen komen wassen? 

Om verzekerd te zijn van een plek adviseren wij je om een reservering te maken. Tijdens het inplannen van een afspraak kan je het type voertuig selecteren en het gewenste wasprogramma. Vervolgens kan je een datum en tijd selecteren die jou het beste uitkomt.  Zien we je snel? 

Waarom kiezen voor Truckwash Westland? 

Bij ons kan je rekenen op echt vakmanschap en zorgen we dat jouw vrachtwagen er op en top uit ziet. Wij bieden verschillende services aan waaronder HACCP-reiniging die voldoet aan de HACCP-normen. Onze truckwash is gemakkelijk te vinden waardoor omrijden niet nodig is. Wil je graag meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.  

Scroll naar boven